Preview compleet nieuwe Jeep Compass

Jeep Compass preview

Jeep toont een preview van de volgende generatie Jeep Compass met een ontwerpschets van de nieuwe vierwielaangedreven compacte SUV. De nieuwe Jeep Compass is gebouwd op het zeer flexibele STLA Medium-platform en is verkrijgbaar in verschillende aandrijfopties, van volledig elektrisch tot hybride en verbrandingsmotor. De nieuwe Jeep Compass debuteert in Europa waar de productie in 2025 in het Italiaanse Melfi begint, voordat de productie in 2026 wordt uitgebreid naar Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Het merk Jeep®

Het merk Jeep heeft een rijke geschiedenis van meer dan tachtig jaar. Jeep is het authentieke SUV-merk dat uitstekende terreincapaciteiten, functionaliteit en veelzijdigheid biedt, met auto’s die vakkundig zijn ontwikkeld en gebouwd en die bedoeld zijn voor mensen die op een bijzondere manier willen reizen. Jeep nodigt met zijn brede gamma van veilige auto’s mensen uit om het leven ten volle te leven en elke reis met vertrouwen aan te gaan.

Jeep Wave is een premium loyaliteits- en klantenserviceprogramma, beschikbaar voor alle Jeep 4×4-modellen. Het biedt allerlei exclusieve voordelen voor Jeep eigenaren, naast 24/7 de grootst mogelijke zorg en ondersteuning.

Het modellengamma van Jeep in Europa is volledig geëlektrificeerd en omvat de volledig elektrische Avenger, de Renegade 4xe, de Compass 4xe, de Wrangler 4xe en de Grand Cherokee 4xe. Alle modellen van het merk Jeep zijn tegen 2025 verkrijgbaar in een geëlektrificeerde variant.