Jeep Avenger 4xe begint aan spannende Europese tournee

Europese tournee Jeep Avenger

Na zijn langverwachte debuut in Frankfurt, waar hij de internationale pers boeide, begint de Jeep® Avenger 4xe nu aan een roadshow door heel Europa. Deze tour omvat diverse en dynamische etappes, waarbij grote Europese steden worden bezocht en samenvalt met vier gerenommeerde evenementen. Terwijl hij zich opmaakt voor zijn officiële lancering, wil de Jeep Avenger 4xe een breed publiek aanspreken en de ongeëvenaarde erfenis van Jeep als wereldleider op het gebied van uitmuntende SUV’s belichamen. Dit initiatief belooft meer plezier, meer vrijheid en meer Avenger op de weg te brengen.

Adventure on the Road

De Jeep Avenger 4xe, getiteld Adventure On The Road, begint in Duitsland en reist vervolgens door het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Frankrijk, en zal zijn première beleven in diverse maar avontuurlijke omgevingen. Deze ambitieuze roadshow zal de Avenger 4xe tentoonstellen op een reeks prominente evenementen, waaronder sportwedstrijden, lifestyle-expo’s en concerten.

De Jeep Avenger 4xe zal schitteren tijdens de tour van stad naar stad, dankzij het robuuste ontwerp met verbeterde functionaliteit, inclusief trekhaken achter; dakdragers voor extra laadmogelijkheden; en speciale interieurs. Beschermende elementen zoals antikrasbumpers en een matte motorkapsticker om schittering door de zon te verminderen, versterken het robuuste exterieur nog meer. Binnenin biedt de Jeep wasbare, duurzame stoelen en innovatieve comfortfuncties. Opmerkelijke ontwerpelementen zijn onder meer standaard M+S-banden en optionele All Terrain-banden voor verbeterde grip, aangevuld met zwarte velgen die hun uiterlijk in elke omgeving behouden. Aangedreven door een hybride 48-volt aandrijflijn en Jeep’s exclusieve vierwielaandrijvingstechnologie, is de Avenger 4xe gekoppeld aan een automatische 6-traps transmissie met dubbele koppeling, die zowel vermogen als efficiëntie levert.

Europese tournee Jeep Avenger

Jeep® Merk

Jeep® is gebouwd op meer dan 80 jaar legendarisch erfgoed en is het authentieke SUV-merk dat legendarische offroad-capaciteiten, interieurverfijning, hightech functies en veelzijdigheid levert aan mensen die op zoek zijn naar buitengewone reizen. Het merk Jeep® biedt een open uitnodiging om het leven ten volle te leven door een breed portfolio van voertuigen aan te bieden die eigenaren een gevoel van veiligheid en zekerheid blijven bieden om elke reis met vertrouwen aan te gaan. Jeep® Wave, een premium loyaliteits- en klantenserviceprogramma voor eigenaren dat beschikbaar is voor de hele Jeep® 4×4-reeks, zit boordevol voordelen en exclusieve voordelen om eigenaren van het merk Jeep® de grootst mogelijke zorg en toegewijde 24/7 ondersteuning te bieden. De offroad-capaciteiten van het legendarische merk Jeep® worden versterkt door een wereldwijd elektrificatie-initiatief dat de 4xe transformeert in de nieuwe 4×4 in navolging van de visie van het merk om Zero Emission Freedom te bereiken en de toegevoegde 4×4-capaciteit. Alle voertuigen van het merk Jeep® zullen tegen 2025 een geëlektrificeerde variant aanbieden.